Laatste nieuws op Mijnerocontact.nl

  • Goed nieuws, vanaf nu is het mogelijk om een gratis link op onze linkpagina te plaatsen heb je interesse hierin neem dan contact met ons op via het contact formulier.
  • Advertentie prijzen zijn per 1 Januari 2014 verlaagd, wacht niet langer en plaats jou advertentie op onze website voor meer bezoekers!
  • Inmiddels hebben we al meer dan 2500 advertenties op onze website staan en dagelijks komen er tientallen nieuwe bij. Bedankt allemaal voor het gebruiken van onze advertentie site!
  • Website is voorzien van een nieuwsbrief zodat al onze adverteerders en bezoekers op de hoogte kunnen worden gesteld van de laatste ontwikkelingen op Mijnerocontact.nl, wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in via onze website.
  • Inmiddels wordt de website dagelijks bezocht door meer dan 100 bezoekers. Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling. Om het gemak voor de bezoeker te vergroten hebben we besloten de layout van de index te veranderen en per categorie de 3 laatst toegevoegde sexadvertenties weer te geven. Op deze manier blijft de website overzichtelijk en vind de bezoeker eerder waar hij naar zoekt.
  • Om de navigatie van de website duidelijker te maken voor de bezoeker hebben wij besloten om de indeling van de categorieen te veranderen. Nu zijn alle beschikbare categorieen zichtbaar in de menubalk. Je hoeft nu dus niet meerdere keren te klikken om de gewenste categorie te openen.
  • Van onze bezoekers kregen we de vraag "of het mogelijk was om mijnerocontact.nl op facebook te delen". Wij hebben een aanpassing aan onze homepage gemaakt, nu kunnen jullie deze website met 1 klik delen op facebook met vrienden en familie.
  • Na een lange tijd voorbereiden is het dan eindelijk zover en is Mijnerocontact.nl online en kunnen onze bezoekers gebruik maken van onze dienst. Om te vieren dat onze website online staat bieden wij onze advertentie plaatsen in Maart en April voor de helft van de prijs aan. Voor meer informatie over deze actie kan je een kijkje nemen op onze adverteerders pagina.

    Hou onze nieuws pagina in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen op Mijnerocontact.nl

Copyright © 2023 mijnerocontact.nl Alle rechten voorbehouden